Student Showcase 2024

Dress Rehearsal Call Sheet

1-5pm, Sunday 22 September

Venue: Dragonfly Dance Studio, 80 Anzac Highway, Everard Park

Start time	Duration	Activity	Who is required
12.30pm		Studio opens	Crew -Stage Manager, Assistant Stage Manager, Sound Operator, Backstage Manager, Backstage Assistants Teachers
12.45pm			Dancers arrive
12.45pm	15 minutes	Setup and crew/teachers huddle	Crew and teachers
1.00pm	10 minutes	Pre-rehearsal huddle	Everyone (Crew, teachers, choreographers, dancers)
1.10pm	20 minutes	Change into costumes	All dancers
1.30pm	2.5 hours	Run through the show	Everyone
4.00pm	15 minutes	Break	
4.15pm	30 minutes	Practice final bow	Everyone
4.45pm	15 minutes	Wrap up	Everyone
5.00pm	30 minutes	Packup	Everyone
5.30pm		Studio closes	