PERFORMANCE DAY CALL SHEET

Brighton Performing Arts Centre 305 Brighton Road, North Brighton

## Student Showcase 2024

## Performance day call sheet

## Saturday 5 October 2024

Venue: Brighton Theatre, 305 Brighton Road, North Brighton

Start time	End time	Duration	Activity	Who is required
1pm	1.30pm	30 minutes	Pre-setup lights	BPAC technician
1.30pm			Access to theatre	
2pm	3.30pm	1.5 hours	Cue / tech run (to familiarise lighting tech with the placement of lights and lighting effects	Stage Manager (Jo), BPAC tech, Audio (John), teachers
2.15pm	2.30pm	15 minutes	Dancers arrive and get settled	All dancers
2.30pm	2.50pm	20 minutes	Warm up	Belinda and Dancers
2.50pm	3pm	10 minutes	Dancers huddle	Stage Manager, teachers, Dancers
3pm	3.15pm	15 minutes	Change into costumes	All dancers
3.15pm	5.45pm	2.5 hours	Full run through in costume	All dancers, crew, teachers/ choreographers
5.30pm	6pm	30 minutes	Setup snack bar and foyer	Front of house team
5.45pm	6.30pm	45 minutes	Break	
6pm	6.30pm	30 minutes	Front of house huddle	Front of house team
6.30pm	7.00pm	30 minutes	Dancers change back into costume and touch up hair/makeup	
6.30pm		15 minutes	Foyer doors open	Front of house team
6.45pm			Theatre doors open	
7pm	9.30pm	2.5 hours	Show starts	Everyone
9.30pm			Show ends	Everyone
9.30pm	9.45pm	15 minutes	Change into street clothes (can go out and see family/friends from audience)	Everyone
9.45pm	10.30pm	45 minutes	Packup	Everyone
10.30pm			Exit theatre	